Curs de conversație în limba engleză pentru adulți-nivel B1-B2

Întoarce-te din vacanță cu un set de skill-uri esențiale!

Vara aceasta dăm startul cursurilor de conversație pentru adulți, nivel B1-B2.

Ce vom învăța?

Principalul scop al învățării unei limbi străine este acela de a ne putea exprima ideile într-o interacțiune cu un vorbitor al altei limbi, iar exprimarea orală este este esențială pentru clădirea relațiilor personale și profesionale. Cursurile vor avea ca focus dezvoltarea abilităților de conversație prin activități interactive, care stimulează creativitatea și imaginația, prin discuții pe teme variate sau prin joc de rol ce simulează situații relevante pentru viața participanților. Fie ca veți susține o scurtă prezentare sau veți dezbate teme de actualitate, acest curs vă va ajuta să vorbiți mai fluent și mai corect și câștigați încredere în abilitățile voastre lingvistice.

Cum vom învăța?

Pentru siguranța studenților noștri, cursurile Lektor vor continua în format online. Chiar dacă restricțiile s-au ridicat, suntem conștienți că încă sunt necesare măsuri de distanțare fizică.

Învățarea va avea loc în sala de clasă virtuală, adică pe platforma noastră online. Profesorii Lektor integrează cu success tehnologia în învățarea limbilor străine încă din 2015 respectând principiile care stau la baza tuturor cursurilor noastre:

•           Comunicare

•           Colaborare

•           Gândire critică

•           Creativitate

Toate grupele de studiu sunt formate din 6 până la 10 participanți. 

Ședința de curs este de 90 de minute.

Orar curs

Perioada Orar
1 -27 iulie Luni și miecuri, 18.00-19.30

Pentru mai multe informații și înscrieri, contactați-ne la lektortrainer@gmail.com sau telefonic la 0745634263.

Newsletter

Abonează-te la newsletterul nostru și fii la curent cu ultimele noutăți