Club de lectură în limba engleză pentru adolescenți

Ești deja un bookworm și ți-ai dori să împărtășești bucuria lecturii cu oameni care au aceleași interese? Ți-ai dorit mereu să citești dar nu știi ce să alegi? Vrei să îți exersezi cunoștințele de limba engleză într-un grup ghidat de un facilitator cu experiență?

Dacă răspunsul tău la aceste întrebări e DA, te așteptăm la clubul de lectură în limba engleză pentru adolescenți! Planul nostru: o carte pe lună și două întalniri a câte 50 de minute în care vom împărtăși idei, vom pune întrebări, ne vom relaxa și ne vom cunoaște mai bine!

Cum funcționează?

  • La prima întâlnire vom afla povestea din spatele cărții și detalii despre autor, și vom descoperi cum arăta lumea în perioada în care cartea a fost scrisă.
  • Vei primi online și primul material, care va fi suficient de scurt pentru a putea fi parcurs până la următoarea întâlnire, după două săptămâni.
  • Discuțiile vor fi doar în engleză, de aceea participanții au nevoie de cunoștințe destul de bune în engleză (nivel minim de cunoștințe B1+).
  • Lectura va fi însoțită de activități interesante, dar nu și de teme pentru acasă! Este recomandat totuși să citești capitolele sau textele primite la întâlnire, pentru a putea participa la discuții data următoare.

Programul întâlnirilor în luna februarie

  • Vineri, 5 februarie 18.30-19.20
  • Vineri, 19 februarie 18.30-19.20

Întâlnirile durează 50  de minute, pe Zoom, iar programul de lectură și materialele sunt complet gratuite! Adu și un prieten, clubul este deschis pentru toți iubitorii de lectură în limbă engleză!

Pentru a participa, înregistrează-te aici:

https://us02web.zoom.us/meeting/register/tZIkdu2oqDIjHdCiiVBAFlR71pCAVXRKAxSz

Vei primi un email de confirmare cu datele de logare.

Te așteptăm cu drag pe 5 februarie pe Zoom, pentru o primă întâlnire.

Newsletter

Abonează-te la newsletterul nostru și fii la curent cu ultimele noutăți