Start cursuri limbi străine adolescenți și elevi de liceu

Începe 2021 în forță! Luna aceasta vom da startul unei noi serii de cursuri pentru adolescenți (11-14ani) și elevi de liceu (15-18 ani) la limbile engleză, germană și franceză.

Ce vom învăța?

Materialele de curs adresate adolescenților și elevilor de liceu sunt adaptate nevoilor și intereselor generației Z.

Programa de curs urmărește:

  • dezvoltarea echilibrată a celor patru competențe lingvistice (citire, ascultare, vorbire si scriere)
  • dezvoltarea abilităților de comunicare în viața de zi cu zi și în context academic
  • dezvoltarea unor strategii de învățare care vor fi utile până la finalizarea facultății.

Cursurile includ și pregătire specifică pentru examenele Cambridge for Schools sau telc Deutsch Schule, însă obținerea unui certificat nu este scopul principal al cursului.

Cum vom învăța?

Învățarea se face în context, prin activități interactive, antrenante, care îi ajută pe tinerii studenți să își dezvolte gândirea critică, le stimulează creativitarea și îi ajută să gândească în limba țintă. Participanții își dezvoltă abilitățile de comunicare prin participarea la dezbateri, susținerea de prezentări, jocuri de rol, exerciții de imaginație. Cursurile Lektor urmăresc dezvoltarea competențelor de viață, prin folosirea limbilor străine în contexte relevante, care îi pregătesc pe elevi pentru folosirea limbii țintă în situații de viață reale.

Când vom învăța?

La Lektor, cursurile pentru adolescenți și elevi de liceu se desfășoară după-amiază, de luni până vineri în intervalul 17.00-19.00 și sâmbăta în intervalul 10.00-14.00.

Ca în fiecare an, rămânem fideli principiilor ce au guvernat mereu sălile noastre de clasă, fizice sau virtuale:

  • Comunicare
  • Colaborare
  • Gândire critică
  • Creativitate

Vă asteptăm şi în acest an cu lecții creative, dinamice și antrenante concepute după principii pedagogice moderne și validate la nivel internațional! Mai multe informații despre structura cursurilor aici

Perioada de înscrieri se finalizează pe 31.01.2020. Pentru informații suplimentare și/sau înscrieri, vă stăm la dispoziție la contact@lektor.ro  sau la telefon 0726 289 639/0758 286 723.

 

 

 

Newsletter

Abonează-te la newsletterul nostru și fii la curent cu ultimele noutăți