Examen telc Deutsch Junior A1

  • Studiezi limba germană de 3-4 ani, dar nu știi sigur cum te descurci?
  • Îți place limba germană, dar ai nevoie de un plus de motivație pentru a continua studiul?
  • Vrei să obții o certificare internațională a cunoștințelor tale ca răsplată pentru eforturile tale de învăța o limbă despre care se spune că este foarte grea?

Examenul telc Deutsch Junior are un format adaptat nevoilor și așteptărilor copiilor de 10-12 ani care au atins nivelul A1 de cunoștințe. Examenul testează abilitățile candidaților de înțelegere orală și scrisă, precum și abilitățile de scriere și vorbire.

Încă un examen? Înțelegem dacă te-ai săturat de dat examene. Te încurajăm să dai și acest examen pentru satisfacția ta, doar pentru a-ți dovedi cât de bine te descurci. Faptul ca înveți limba germană de atâta timp este un succes imens în sine. Noi o știm prea bine. Dacă îți dorești însă să știe și restul lumii cât de grozav ești, vei avea nevoie de acest certificat.

Nu știi dacă ești pregătit? Nu-ți fă griji! Poți da un test gratuit înainte să te înscrii pentru a te convinge că ai nivelul de cunoștințe necesar pentru a participa la examen fără stres.

Nu știi la ce să te aștepți? Ne-am gândit și la asta.  Ai la dispoziție un curs intensiv de pregătire pentru a te familiariza cu formatul examenului. Atunci când nivelul candidaților este cel potrivit, este nevoie de doar câteva ore de pregătire.

Cursul intensiv constă în opt ore de pregătire live cu profesorul și colegii, si o oră de exerciții și studiu individual pe platforma de teme online. Prețul pachetului de curs și examen este 465 lei. Prețul separat al examenului este de 329 lei.

Date importante:

Perioada de înscriere 19.04-07.06 2021
Curs de pregătire 3.06-24.06.2021
Examen 26.06.2021

Programează o testare gratuită aici:

https://forms.gle/4NwxTxGFfkSx3qGX9

Newsletter

Abonează-te la newsletterul nostru și fii la curent cu ultimele noutăți