Învață limba engleză rapid cu metoda Lektor

Cum putem învăța limba engleză la nivel de fluență repede?

Multe platforme și școli de limbi străine promit că își vor ajuta studenții să ajungă la nivel de fluență în limba engleză în câteva săptămâni. Științific însă acest lucru este imposibil.

Nu există o poțiune magică sau o super-scurtătură cognitivă. Ceea ce putem face însă e ca să transformăm fiecare minut de învățare, în clasă sau individual, într-o experiență relevantă. Fiecare student are ritmul și stilul său de învățare. Pentru a învăța o limbă străină repede, trebuie folosite tehnici și metode care să se plieze pe aceste preferințe cognitive, în așa fel încât învățarea să se producă natural.

Metoda Lektor: învață limba engleză face-to-face sau online, dezvoltând skill-uri care te vor ajuta în viața academică sau profesională

Metoda Lektor pornește de la premiza că, pentru a învăța o limbă străină, nu trebuie să îți îmbunătățesti doar abilitățile lingvistice, ci și acele skill-uri transferabile care îți vor asigura succesul în mediul academic și profesional pe termen lung.

Fie că vrei să înveți limba engleză în cadrul unui curs face-to-ce sau vrei să înveți engleză online, la Lektor, dincolo de îmbunătățirea performaței tale în vorbire, scriere, ascultare și citire, te vom ajuta să îți dezvolți creativitatea, gândirea critică, abilitățile de comunicare și colaborarea.

Metoda Lektor are ca scop să facă folosirea limbii engleze parte activă din viața ta, să înveți să gândești și să reacționezi în limba țintă atunci când contextul o cere, fără a fi nevoit să traduci mintal. Află mai multe detalii despre metoda Lektor aici.

Cum voi învăța limba engleză la Lektor?

În funcție de scopul în care vrei să folosești limba engleză, dezvoltare profesională sau dezvoltare personală, la Lektor vei găsi cursul potrivit pentru tine.

Poți opta pentru cursuri de grup, small-group sau cursuri individuale, cursuri de limba engleză generală, Business English, International sau Intercultural Communication. Mai multe detalii despre structura cursurilor de limba engleză aici.

Învățarea limbii engleze se face prin metode inovatoare, cu baze științifice, care te vor ajuta să folosești limba în situații de viață reale:

  • Jocurile de rol și simulările te pregătesc pentru comunicarea în situații de viață reale.
  • Proiectele de grup te ajută să exersezi tehnici de susținere a argumentelor, prezentare a ideilor sau negocierea soluțiilor, chiar și la nivelurile începătoare.
  • Activitățile de prezentare în echipă sau brainstorming stimulează coordonarea și definirea rolurilor într-o echipă.
  • Datorită interacțiunii cu alţi membri ai grupului, vei dezvolta un stil de comunicare ferm, dar diplomatic.
  • Jocurile de învățare încurajează găsirea de soluții creative la diverse scenarii de comunicare.
  • Activitățile de storytelling îți vor stimula imaginația și originalitatea în gândire și exprimare.

Și, totuși, cum pot învăța limba engleză repede?

La Lektor, știm ca fiecare student are ritmul său de învățare. De aceea, folosim tehnici diverse care să stimuleze procesul de învățare a limbii engleze oricare ar fi stilul de învățare al studenților și oferim cursuri personalizate pe prioritățile participanților.

Dacă dorești să înveți limba engleză rapid, optează pentru un curs intensiv. Metodele, tehnologiile și tehnicile folosite for fi adaptate stilului tău de învățare, pentru a obține rezultate optime în cel mai scurt timp. Poți stabili frecvența și durata sedințelor în funcție de nevoile și programul tău.

Vei cunoște traineri profesioniști, disponibili și empatici, dornici să îți răspundă la toate întrebările și să te ghideze în învățarea limbii engleze. Orele de curs cu profesorul vor fi dublate de teme și exerciții pe care le poți efectua individual pe platforma noastră online. Dacă ai întrebări sau vrei să afli mai multe despre cum poți învăța limba engleză cu Lektor, ne găsești aici.

Te așteptăm la curs!

Article by Lavinia Marcu

Newsletter

Abonează-te la newsletterul nostru și fii la curent cu ultimele noutăți