Invata limba engleza cu Lektor

De ce să înveți limba engleză cu Lektor?

Cunoașterea limbii engleze a devenit în ultimii ani o necesitate, atât în mediul business cât și în viețile noastre private. Nu ești convins de necesitatea învățării acestei limbi? Te învităm să răspunzi la un scurt chestionar:

  • Îți place să călătorești?
  • Ești pasionat de cinematografie și vrei să te bucuri de filmele preferate fără dezavantajul unor subtitrări uneori stângace?
  • Vrei să citești cărțile preferate în forma lor originală?
  • Vrei să ai acces la știri din surse credibile, de renume internațional?
  • Vrei să îți îmbunătățești perspectivele profesionale într-un mediu de lucru internațional?
  • Vrei să explorezi culturi noi și să îți faci prieteni oriunde în lume?
  • Vrei să poți accesa cele mai noi cursuri și resurse din ariile tale de interes?

Dacă răspunsul la cel puțin una dintre aceste întrebări este „DA”, atunci îmbunătățirea nivelului de limbă engleză îți va spori semnificativ perspectivele profesionale și personale.

Alege cursul de limba engleză Lektor cel mai potrivit pentru tine și începe să lucrezi la îndeplinirea obiectivelor tale alături de o echipă de profesioniști.

Dacă îți place să comunici, să îți faci prieteni, să vorbești despre lumea care te înconjoară, un curs de conversație în limba engleză e soluția ideală.

Vei întâlni persoane cu același nivel de limbă ca și tine, alături de care vei câștiga încredere în forțele proprii și fluență. Un trainer Lektor va facilita și ghida întâlnirile, pentru ca participanții să discute liber, într-o atmosferă dinamică și prietenoasă, dar, în același timp, să își îmbunătățească cunoștințele de limbă. Înscrie-te la unul dintre cele mai populare cursuri Lektor și fii pregătit să discuți despre tot ce contează pentru tine … în limba engleză!

Te pregătești cu emoții pentru relocare sau studiu într-o altă țară?

În acest caz va fi nevoie să susții un examen international de limbă engleză, precum Cambridge sau IELTS.  Un curs de General English potrivit nivelului tău te va juta nu doar să te pregătești pentru examen, ci și să depășești barierele lingvistice și culturale pe care le presupune un mediu de lucru international. Vei învăța să comunici cu reprezentanți ai diferitelor culturi cu eficiență, tact și sensibilitate!  Centrul de limbi străine Lektor are experiență vastă în pregătirea candidaților pentru examene internaționale de limba engleză.

Lucrezi într-un mediu multinațional și ai vrea să comunici mai eficient cu clienții și colegii din străinătate?

Un curs de Business Communication în limba engleză te va ajuta să îți îmbunătățești abilitățile lingvistice, dar și soft skill-urile esențiale la locul de muncă: redactare de email-uri, small talk, participare la teleconferințe, ascultare activă, managementul conflictelor. Cu trainigurile de Business Communication în limba engleză oferite de Lektor vei câștiga încredere, fluență și acuratețe, atât în vorbire cât și în scriere!

Centrul de limbi străine Lektor îți oferă posibilitatea să îți alegi formatul de curs cel mai potrivit pentru tine!

Poți opta pentru un curs față-în-față, la sediul nostru din Iași, lângă Teatrul Național sau poți alege un curs de engleză online, pe platforma noastră, pe care îl poți face de la birou sau de acasă! În plus, indiferent de tipul de curs ales, vei avea acces permanent la platforma de teme Lektor. Aici îți vei putea testa cunoștințele nou dobândite la curs prin rezolvarea de exerciții online și vei putea consulta o varietate de resurse și materiale pentru învățarea limbii engleze la orice oră.

Indiferent de tipul de curs sau de modalitatea de livrare pe care o alegi, curs online sau față-în-față, profesorii Lektor vor alege cele mai potrivite metode și tehnici de predare, pentru a transforma învățarea limbii engleze într-o experiență folositoare și memorabilă!

Un test de plasare ne va ajuta să îți alegem cu precizie cursul cel mai potrivit. Programează un test de nivel acum și află mai multe despre cursurile de limbă engleză oferite de centru de limbi străine Lektor din Iași.

Te așteptăm cu drag la Lektor!

Newsletter

Abonează-te la newsletterul nostru și fii la curent cu ultimele noutăți