5 podcasturi de iarnă

Podcasturile sunt relaxante și educative în același timp. Iar când ascultăm un podcast într-o limbă străină avem ocazia să învățăm cuvinte și expresii noi într-un context corect. Există numeroase podcasturi de iarnă, ideale pentru sezonul actual.

Iată o listă cu 5 podcasturi de iarnă:

  1. Four Seasons of Film prezintă cele patru anotimpuri în filme. Cele două gazde sunt regizori independenți și ajută ascultătorii să aleagă filmul potrivit pentru vizionare. În fiecare săptămână ei discută despre noile filme care apar. Dacă îți plac filmele, poți urmări acest podcast aici.
  2. Winter is Here este un podcast despre războiul actual din Ucraina, despre ce se întâmplă în acest război. Sunt deja 26 de episoade despre diferite aspecte relevante ale situației din prezent.
  3. Winter of Discontent este un podcast despre muzică, mai ales despre Beatles. Episoadele apar rar, chiar o dată pe lună uneori, și durează circa 50 de minute. Există deja 42 de episoade.
  4. Winter is Crappening este un podcast umoristic despre sezonul final din Game of Thrones. Episoadele sunt săptămânale și lungi, de circa o oră și jumătate. Vei afla multe detalii interesante despre acest serial.
  5. Winter Growers este un podcast nou despre cultivarea plantelor în cele patru anotimpuri. Oferă informații interesante despre plante, climă, irigare, vânzare. Discuțiile cu diferite persoane care cultivă plante iarna sunt valoroase. Există și sfaturi despre cum să ai grijă de tine și de cei dragi atunci când trebuie să muncești mult.

La Lektor, recomandăm cursanților, încă de la nivelul începător, ascultarea unor materiale audio înregistrate cu nativi, pentru familiarizarea cu diferite accente, pentru îmbogățirea vocabularului și pentru a ajunge mai repede la fluență.

Ascultare plăcută!

Article by Nadia Esslim

Newsletter

Abonează-te la newsletterul nostru și fii la curent cu ultimele noutăți