5 podcasturi pentru adolescenți

Adolescenții pot asculta diferite podcasturi dedicate lor, cu subiecte interesante, care îi pot ajuta să învețe cuvinte noi și să ajungă repede la fluență în exprimare.

  1. Ted Talk Daily publică înregistrări noi zilnic. Jurnalista Elise Hu prezintă idei provocatoare pe teme diverse, de la inteligența artificială la zoologie. Perspectivele variate trezesc curiozitatea ascultătorilor. Aici poți învăța mereu ceva nou.
  2. Teen Girl Talk este un podcast creat de Franklin și Susie Cota. Podcastul lor prezintă cărți, filme, emisiuni TV, muzică și alte subiecte interesante pentru adolescenți. Umorul este prezent în fiecare episod.
  3. This American Life cuprinde povești adevărate, episoade amuzante, materiale video precum animații, muzică sau discursuri, subiecte diverse – de la câini la fantome.
  4. What’s Good Games este o sursă importantă pentru jocuri, știri despre jocuri video, analize și comentarii, diferite subiecte amuzante pentru cei care iubesc să se joace pe calculator.
  5. Adult ISH este un podcast de povești, cultură și sfaturi produs de „persoane care sunt aproape adulți”. Gazdele, Nyge Turner și Dominique French, te invită într-o călătorie în care ai parte de diferite experiențe.

Podcasturile sunt o soluție plăcută pentru a asculta înregistrări cu nativi în limba engleză. Sunt distractive și pot ține adolescenții departe de ecrane o vreme. Subiectele abordate în podcasturi create special pentru ei sunt interesante, informative și, de asemenea, îi pot inspira în anumite direcții de interes personal.

La Lektor, cursurile de limba engleză pentru adolescenți cuprind și înregistrări audio și video cu vorbitori nativi, care îi ajută pe cursanți să învețe cuvinte noi în context corect și să învețe pronunția corectă a cuvintelor, pentru a putea comunica în mod corect cât mai repe

Audiție plăcută!

Newsletter

Abonează-te la newsletterul nostru și fii la curent cu ultimele noutăți