Lektor: Ziua porților deschise

Pe 9 septembrie 2023, Lektor vă invită la Ziua porților deschise!

Așteptăm părinții și copiii la un eveniment plin de surprize plăcute, unde veți cunoaște echipa Lektor, veți vizita sediul nostru alături de un ghid din echipa noastră care vă va răspunde la toate întrebările, veți participa la ateliere distractive unde vă veți familariza cu metodele și viziunea noastră și veți pleca acasă însoțiți de un premiu surpriză.

Programul evenimentului:

  • 10.00am-11.00 am: Ateliere de povești pentru copii 5-11 ani în engleză
  • 11.00am -12.00pm: Ateliere de povești pentru copii 5-11 ani în germană. Copiii cu vârste între 5 și 11 ani sunt așteptați să descopere alături de profesorii noștri plăcerea de a asculta, citi și discuta povești captivante într-o limbă străină. Atelierul le va antrena creativitatea și vocabularul, le va stimula atenția, gândirea critică și spiritul de echipă.Participarea la ateliere este gratuită și se face pe baza completării formularului de înscriere.

 

  • Five O’Clock Tea la Lektor + Tombola cu premiu garantat.
    Părinții, dar și copiii sunt invitați la o scurtă prezentare a școlii noastre, eveniment la care veți savura o ceașcă de ceai și un biscuite, potrivit tradiției engleze și veți putea afla mai multe despre istoria, valorile și metodele Lektor. Echipa noastră vă va răspunde cu entuziasm la toate întrebările.
    La finalul prezentării veți participa la o tombolă cu premii garantate.
    Marele premiu: un curs gratuit de un semestru de limba engleză, franceză sau germană la Lektor.

 

Pentru a vă înscrie la eveniment, vă rugăm completați formularul de mai jos:

https://forms.office.com/e/qJCe755CFi

Newsletter

Abonează-te la newsletterul nostru și fii la curent cu ultimele noutăți