Viziunea noastra

Children Academy reprezinta un concept inovator de cursuri de limbi straine adresate copiilor si adolescentilor. Metoda a fost dezvoltata in timp de trainerii nostri, in dorinta de a asigura un sistem de instruire logic si eficient, adaptat particularitatilor de invatare a fiecarei grupe de varsta.

VARSTA

NIVELUL DE CUNOSTINTE

Dezvoltarea psihomotorie

Studiu anterior

Nivelul de atentie

Frecventa studiului

Interesele

Gradul de expunere

Structura cursurilor este una simpla si eficienta, asigurand continuitatea studiului si avansarea in nivel, pe masura ce copilul creste in varsta. Cursantii sunt incadrati in grupe in functie de doi factori principali: varsta si nivelul de cunostinte.

Astfel, in cadrul fiecarei categorii de varsta exista un anumit numar de module alocate fiecarui nivel de cunostinte.

Fiecare modul parcurs reprezinta un pas spre imbunatatirea nivelului de cunostinte lingvistice al copilului, iar masurarea progresului se face in functie de indicatorii specifici grupei lor de varsta. Evaluarea se face informal, pe toata durata cursului prin intermediul unor activitati sub forma de concursuri sau jocuri. Evaluarea formală va consta in sustinerea unor teste. Toti absolventii sunt rasplatiti la finalizarea fiecarui modul cu un certificat de absolvire, pentru a recompensa eforturile si stradania de a invata, dar mai ales progresul realizat.

Ce spun parinti despre noi

 • „Ora de germana este punctul culminant al saptamanii, nu am crezut vreodata ca Alex va fi atat de pasionat de ceva. In nici un caz nu asociaza limba germana cu scoala sau ceva asemanator, este pur si simplu un hobby. Felicitari doamnelor profesoare pentru metodele si modul de organizare a cursurilor si recomand tuturor parintilor cu mare caldura aceste cursuri”
  Alina, mama lui Alex
 • „Cursurile de engleza de la Lektor sunt exact asa cum ar trebui sa fie: jucause, dar foarte bine structurate. Nu stiu exact de unde au provin metodele lor, dar cu siguranta functioneaza. In plus, fisele sunt foarte vesele si colorate, dar mai ales informative, adica chiar reiese din continutul lor ce se face la fiecare ora. Astfel, putem sa mai repetam si acasa.”
  Andreea, mama lui Razvan
 • „ Fiica mea si-a imbunatatit constant cunostintele de limba engleza, ajungand la performanta de a fi cea mai buna din clasa si printre cei mai buni elevi din scoala la limba engleza. "
  Mariana, mama Dianei
 • „My daughter, aged 12, started to attend her English course because she was encountering difficulties in understanding and using English language to express her ideas during the English classes at school. (…)She has now become keen on speaking activities and enjoys the variety of teaching materials, becoming extremely fond of audiobooks.”
  Marius, tatal Teodorei