Pasper Flower

Cursuri Business

Dezvoltare profesională

Cursuri Business General

Competență lingvistică

Cursurile Business General sunt concepute pentru a dezvolta abilitățile de limbă engleză, germană și franceză în context profesional. Scopul lor este acela de a îmbunătăți competentele de ascultare, scriere și citire, precum și abilitatea de a conversa, combinând în mod eficient vocabularul general cu cel de specialitate. Ilustrarea punctelor de învățare și fixarea structurilor de gramatică și vocabular au loc prin participarea la jocuri de rol și simulări de situații reale, precum și efectuarea unor task-uri frecvent întâlnite la locul de muncă. Cursurile Business General sunt disponibile pentru limbile engleză, germană și franceză.

Cursuri Business Communication

Soft skills

Utilizând situații complexe din mediul de lucru corporate, cursurile de Business Communication au ca scop dezvoltarea multilaterală a competențelor de comunicare în limbile engleza și germană. Cursurile personalizate sunt concepute să stimuleze dezvoltarea abilităților de comunicare pentru negocieri, prezentări, networking, scrierea corespondenței de afaceri sau convorbiri telefonice, în funcție de nevoile fiecărei companii sau departament.Accentul se pune pe dezvoltarea abilităților de comunicare în general, nu doar a limbii străine și implică combinarea tehnicilor de predare a limbilor străine cu tehnici de business training. Cursurile Business Communication sunt disponibile pentru limbile engleză și germană.

Workhop-uri intensive

Competență interculturală

Lektor a dezvoltat o serie de workshop-uri intensive care să răspundă unor nevoi punctuale de training: prezentări, redactarea emailurilor, comunicarea asertivă sau customer care. O componentă importantă a acestor worshop-uri o constituie sensibilizarea culturală, deoarece comunicarea cu partenerii de afaceri sau colaboratorii străini implică nu doar vorbirea unei limbi comune, ci și înțelegerea diferențelor culturale. Aceste diferențe se traduc prin stilul de comunicare, toleranța la incertitudine, atitudinea față de autoritate, și multe altele. În plus, înțelegerea culturii va ajuta semnificativ la înțelegerea mecanismelor limbii studiate și modului în care aceasta este utilizată de vorbitori nativi și non-nativi. Workshop-urile intensive sunt disponibile pentru limbile engleză și germană.

vezi cursurile...

Recunoaștere internațională

Certificatele telc

Examenele telc Business English și telc Deutsch Beruf sunt modul ideal de a obține recunoaștere internațională a competențelor de utilizare a limbilor engleză și germană în mediul de afaceri. Formatul examenelor este unul accesibil și relevant, iar cursurile noastre sunt concepute pentru a vă pregăti pentru susținerea acestor tipuri de teste. Pentru acele personae care deja au acumulat cunoștințele necesare pentru susținerea unor astfel de examene, punem la dispoziție cursuri intensive de pregătire strict pe formatul examenului, pentru a maximiza șansele obținerii unui rezultat cât mai bun.