Pasper Flower

Cursuri generale

Dezvoltare personală

Abordarea Lektor

Metoda comunicativă

Scopul cursurilor Lektor este de a stimula nu doar competențele într-o limbă străină, ci și abilitățile de comunicare în general. Metoda comunicativă pornește de la premiza că principala funcție a limbii este cea de comunicare, iar scopul său este de a dezvolta acele competențe care să permită utilizarea limbii în situații concrete de viață.

Timp de mulți ani metoda de predare a limbilor străine a fost una bazată preponderent pe predarea intensivă a gramaticii, și pe traduceri. Predarea comunicativă a limbii folosește situații cotidiene reale care necesită comunicare, iar explicația și demonstratia iau locul traducerii pentru noile elemente de vocabular.
Cursanții noștri sunt încurajați să lucreze în echipă, să pună întrebari, și să preia controlul activităților pentru a putea deveni autonomi în învățare. Datorită participării active și expunerii constante la limba studiată, vei deveni mai încrezător, mai motivat și mai fluent.

Integrarea tehnologiei

Blended learning

Învățarea unei limbi străine este un process continuu, care se desfășoară atât în clasa cât și în afara ei. Cursurile noastre sunt suplimentate de materiale și exerciții în mediul online, pentru a face posibil accesul la învățare oricând și oriunde, de pe desktop, telefon sau tabletă. Temele sunt corectate automat, astfel încât vei obține feedback imediat. Acest sistem de învățare asigură flexibilitate și permite adaptarea programului de studiu individual la programul și ritmul tău de lucru. Funcția de social media a platformei îți va permite să comunici oricând cu profesorul de curs și colegii tăi, să postezi resurse sau materiale de interes, sa ceri sfaturi sau sa realizezi proiecte colaborative.

Oferta noastră

Cursuri de limbi străine

Cursurile de limba engleză generală sunt structurate pe module de studiu a câte 16 sau 32 de ședințe. Durata unei ședințe este de 90 minute. Cursurile sunt disponibile în trei formate: group, small group și one-to-one, și pot fi urmate face-to-face sau online. La finalul acestor cursuri vei putea susține un examen Cambridge sau IELTS.

Cursuri generale

Traineri specializati