Pasper Flower

Depre Lektor

Despre noi și capabilitățile noastre

Despre Lektor

Metode și principii

Știm că învățarea limbilor străine este un proces natural, dar în același timp complex.

Țintim spre corectitudine și fluență în egală măsură și încurajăm exprimarea liberă, lipsită de inhibițiile specifice vorbitorilor neexperimentați. Rețeta noastră pentru success se bazează pe următoarele ingrediente:

01.

Metoda comunicativă

Memorarea informațiilor este înlocuită de gândirea critică și creativă, iar interacțiunea este principala metodă de predare, dar și evaluare.

02.

Mixul de competențe

Cursurile urmăresc crearea unui echilibru între abilitățile receptive (citire și ascultare) și cele de producție (vorbire și scriere).

03.

Blended learning

Platforma online permite acces 24/7 la resursele pentru studiu de pe desktop, tabletă sau smartphone.

04.

Un mediu prietenos

Cursurile noastre sunt nu doar o modalitate de perfecționare a abilității de comunicare, ci și un prilej de evadare din cotidian și relaxare.

05.

Evaluarea exigentă

Atingerea obiectivelor conform standardelor Cadrului European Comun sunt o garanție a eficienței cursului. Trainerii noștri sunt examinatori certificați telc.

Despre Lektor

Standardele noastre

Cursurile Lektor sunt organizate pe niveluri, conform Cadrului European Comun de Referință (CEF). Acesta definește nivelurile de competență corespunzătoare limbilor străine, oferind astfel o bază comună pentru elaborarea programelor de studiu, a conținutului examenelor și a criteriilor de evaluare.

Cadrul de referință poate fi văzut ca o hartă a învățarii limbilor străine. Cursanții pot începe călătoria la nivel A1 ca începători și să o finalizeze la nivel C2, ca utilizatori experimentați.

utilizator elementar

A1

A2

utilizator independent

B1

B1+

B2

utilizator experimentat

B2+

C1

C2

Testimoniale

Ce spun clientii nostrii