Club de lectură în limba engleză pentru adulți- martie 2021

Îți place să citești, dar nu găsești timpul și motivația necesare? Ești deja un șoricel de bibliotecă și ai vrea să împărtășești bucuria cititului cu alți pasionați de lectură?  Ai vrea să exersezi limba engleză într-un grup ghidat de un facilitator cu experiență?

Te invităm la Clubul de lectură în limba engleză, cu întâlniri organizate din două în două săptămâni. Întâlnirile durează 50  de minute și se desfășoară într-o atmosferă destinsă unde toată lumea este invitată să își exprime părerea, să pună întrebări și să se relaxeze.

Cum funcționează?

  • La prima întâlnire vom afla povestea din spatele cărții și detalii despre autor, și vom descoperi cum arăta lumea în perioada în care cartea a fost scrisă.
  • Veți primi online și primul material, care va fi suficient de scurt pentru a putea fi parcurs până la următoarea întâlnire, după două săptămâni.
  • Discuțiile vor fi doar în engleză, de aceea participanții au nevoie de cunoștințe destul de bune în engleză (nivel minim de cunoștințe B1+).
  • Lectura va fi însoțită de activități interesante, dar nu și de teme pentru acasă! Este recomandat totuși să citești capitolele sau textele primite la întâlnire, pentru a putea participa la discuții data următoare.

Întâlnirile durează 50  de minute, iar programul de lectură și materialele sunt complet gratuite! Transmite invitația mai departe, clubul este deschis pentru toți iubitorii de lectură în limbă engleză.

 

Programul întâlnirilor în luna martie:

  • Vineri, 12 martie 18.30-19.20
  • Vineri, 26 martie 18.30-19.20

 

Înscrie-te aici:

https://us02web.zoom.us/meeting/register/tZwoc-yqrDIuHtMRcnaSlXA0gAaE_XllnUv4

Vei primi un email de confirmare cu datele de logare.

Te așteptăm cu drag pe 12 martie pe Zoom, pentru o primă întâlnire.

 

Newsletter

Subscribe to our newsletter and stay up to date with the latest news