Start înscrieri cursuri de limbi străine elevi de liceu ( 15-18 ani)

Începe noul an școlar în forță! Am început înscrierile pentru cursurile de engleză, germană și franceză pentru elevii de liceu (High School 15-18 ani)!

Ce vom învăța?

Materialele de curs adresate elevilor de liceu sunt adaptate nevoilor și intereselor generației Z.

Programa de curs urmărește:

  • developing the four language skills (reading, writing, listening and speaking)
  • dezvoltarea abilităților de comunicare în viața de zi cu zi și în context academic
  • dezvoltarea unor strategii de învățare care vor fi utile până la finalizarea facultății.

Cursurile includ și pregătire specifică pentru examenele Cambridge for Schools sau telc Deutsch Jugendliche, însă obținerea unui certificat nu este scopul principal al cursului.

Cum vom învăța?

Învățarea se face în context, prin activități interactive, antrenante, care îi ajută pe tinerii studenți să își dezvolte gândirea critică, le stimulează creativitarea și îi ajută să gândească în limba țintă. Participanții își dezvoltă abilitățile de comunicare prin participarea la dezbateri, susținerea de prezentări, jocuri de rol, exerciții de imaginație. Cursurile Lektor urmăresc dezvoltarea competențelor de viață, prin folosirea limbilor străine în contexte relevante, care îi pregătesc pe elevi pentru folosirea limbii țintă în situații de viață reale.

Când vom învăța?

La Lektor, cursurile pentru elevi de liceu se desfășoară după-amiază, de luni până vineri în intervalul 15.00-19.00 și sâmbăta în intervalul 10.00-14.00.

Ca în fiecare an, rămânem fideli principiilor ce au guvernat mereu sălile noastre de clasă, fizice sau virtuale:

  • Effective
  • Collaboration
  • Critical Thinking
  • Creativity

Vă asteptăm şi în acest an cu ore de curs pline de creativitate și dinamism, concepute după principii pedagogice moderne și validate la nivel internațional! Mai multe informații despre structura cursurilor: https://www.lektor.ro/children-teens/

Perioada de înscrieri se finalizează pe 17 septembrie 2021. Pentru informații suplimentare și/sau înscrieri, vă stăm la dispoziție la contact@lektor.ro  sau la telefon 0726. 289 639/0758 286 723.

Newsletter

Subscribe to our newsletter and stay up to date with the latest news

Newsletter

Subscribe to our newsletter and stay up to date with the latest news