Start înscrieri cursuri de engleză, germană și franceză grupa Teens (11-15 ani)

Începe noul an școlar în forță! Am început înscrierile pentru cursurile de engleză, germană și franceză pentru adolescenți (Teens 11-15 ani)!

Ce vom învăța?

Materialele de curs adresate adolescenților sunt adaptate nevoilor și intereselor generației Z.

Programa de curs urmărește:

  • dezvoltarea echilibrată a celor patru competențe lingvistice (citire, ascultare, vorbire si scriere);
  • dezvoltarea abilităților de comunicare în viața de zi cu zi
  • dezvoltarea unor strategii de învățare care vor fi utile până la finalizarea facultății.

Courses include specific training for Cambridge for Schools or telc Deutsch Schule exams, but but obtaining a certificate is not their primary focus

Cum vom învăța?

Învățarea se face în context, prin activități interactive, antrenante, care îi ajută pe tinerii studenți să își dezvolte gândirea critică, le stimulează creativitarea și îi ajută să gândească în limba țintă. Participanții își dezvoltă abilitățile de comunicare prin participarea la discuții pe teme de interes, susținerea de prezentări, proiecte de grup, jocuri de rol, exerciții de imaginație. Cursurile Lektor urmăresc dezvoltarea competențelor de viață, prin folosirea limbilor străine în contexte relevante, care îi pregătesc pe elevi pentru folosirea limbii țintă în situații de viață reale.

Când vom învăța?

La Lektor, cursurile pentru adolescenți se desfășoară după-amiază, de luni până vineri în intervalul 15.00-19.00 și sâmbăta în intervalul 10.00-14.00.

Ca în fiecare an, rămânem fideli principiilor ce au guvernat mereu sălile noastre de clasă, fizice sau virtuale:

  • Effective
  • Collaboration
  • Critical Thinking
  • Creativity

Vă așteptăm şi în acest an cu lecții pline de creativitate și dinamism, concepute după principii pedagogice moderne și validate la nivel internațional! Mai multe informații despre structura cursurilor: https://www.lektor.ro/children-teens/

Perioada de înscrieri se finalizează pe 17.09.2021. Pentru informații suplimentare și/sau înscrieri, vă stăm la dispoziție la contact@lektor.ro  sau la telefon 0726. 289 639/0758 286 723.

 

Newsletter

Subscribe to our newsletter and stay up to date with the latest news