Pasper Flower

Examene internaționale

General. Business. Academic

Examene internationale

Scurtă prezentare

Lektor oferă cursuri de pregătire pentru trei tipuri de examene internaționale: examene generale, examene business și examene academice.

Examenele de limbă generale, cum sunt examenele Cambridge și examenele telc Deutsch, se adresează persoanelor care doresc să obțină o recunoaștere a nivelului de competență lingvistică pe care l-au atins, fie în urma unui curs de limbă, fie ca urmare a studiului individual.

Examenele Business, cum sunt telc English Business și telc Deutsch Beruf, se adresează persoanelor care utilizează limba străină în mediul de afaceri. Principalul avantaj al acestor examene este faptul că permit persoanelor care vin de pe filieră reală să își demonstreze abilitățile lingvistice, abordând subiecte cu adevărat relevante pentru nevoile de comunicare în cadrul unei companii.

Examenele academice, cum sunt IELTS și Test DaF se adreaseză persoanelor care doresc să studieze la o universitate din afara țării. Subiectele probelor sunt relevante pentru mediul academic, provenind dintr-o varietate de domenii, de la științe ale naturii la psihologie și politică.

Lektor este centru licențiat de examinare telc și centru de pregătire pentru examene Cambridge.

Cambridge

Examenele Cambridge sunt examene de limbă engleză generală care testează cele patru abilități (citire, ascultare, scriere și vorbire) pe fiecare nivel în parte, de la A2 la C2. Principalul avantaj al certificatelor Cambridge este faptul că...

Află mai mult...

Telc Deutsch

Examenele telc Deutsch sunt examene de limba germană generală care testează abilitățile de comunicare pe fiecare nivel în parte. Acestea se bucură de o mare popularitate în Germania și sunt recunoscute de majoritatea companiile și instituțiile germane.

Află mai mult...

Telc English Business

Examenele telc English Business sunt examene de limba engleză de afaceri și atestă abilitățile de comunicare ale candidaților în viața profesională. Formatul de test este foarte accesibil pentru persoanele care au dobândit autonomie în utilizarea limbii engleze în mediul de afaceri.

Află mai mult...

Telc Deutsch Beruf

Examenele telc Deutsch Beruf sunt examene de limba germană de afaceri și atestă abilitățile de comunicare ale candidaților în viața profesională. Formatul de test este foarte accesibil pentru persoanele care au dobândit autonomie în utilizarea limbii germane în mediul de afaceri.

Află mai mult...

IELTS

IELTS este un test de limbă engleză care se adresează tinerilor care doresc să studieze în afara țării. Testul are părți: citire, ascultare, scriereși vorbire, iar primele trei probe sunt susținute în lanț, fără pauză.

Află mai mult...

Test DaF

Testul DaF este un examen internațional care se adresează tinerilor care doresc sa studieze la o universitate din Germania, motiv pentru care toate subiectele sunt legate de mediul academic sau științe.

Află mai mult...