METODA

Dezvoltă competențele
care contează

Metoda Lektor

Învățarea limbilor străine este un proces natural, dar și complex. Scopul cursurilor noastre este de a perfecționa nu doar competențele lingvistice, ci și acele skill-uri transferabile care îți vor asigura succesul în mediul academic și profesional pe termen lung. Metoda Lektor pornește de la premiza că principala funcție a limbii este cea de comunicare, iar scopul său este de a-ți dezvolta competențele care îți permit să folosești limba în situații concrete de viață.

Comunicare

Într-o lume alertă, comunicarea clară și concisă, fermă, dar empatică este o abilitate apreciată atât în mediul școlar și academic, cât și pe plan personal și profesional.

74767
388032 PC4BKI 329 1

Gândire critică

Gândirea critică se referă la abilitatea de gândi clar și rațional într-o limbă străină. Rezolvarea unor probleme de logică sau strategie în limba țintă te va stimula să elimini filtrul traducerii mentale și te va ajuta să dezvolţi un stil de exprimare coerent și structurat.

Colaborare

Comunicarea într-o limbă străină poate fi o sursă de conflict atunci când nu există o înțelegere a stilului de comunicare specific unui tip de personalitate sau al unei culturi.
76
2460

Creativitate

Imaginația și creativitatea joacă un rol important în învățarea limbilor străine. Singura metoda de a accesa vocabular bogat și sofisticat este de a explora teme care nu aparțin de rutina zilnică. Varietatea de teme explorate în cadrul cursului stimulează creativitatea în gândire și utilizarea unui vocabular bogat.

Newsletter

 Completează formularul și descarcă gratuit un document cu 50 de expresii idiomatice în limba engleză cu definiții și exemple